STIFINDERPROGRAMMET

Lederudvikling siden 1994

Stifinderprogrammet er et intensivt uddannelsesforløb for ledere og specialister. Gennem forløbet får du udvidet dine ledelseskompetencer og dit mindset, så du kan håndtere større kompleksitet i dit professionelle og personlige liv. 

I løbet af Stifinderprogrammets tre moduler udvikler du dig markant som leder. Du bliver i stand til at skabe high performance teams og realisere vigtige mål i dit liv. Forløbets unikke kombination af teoretisk og praktisk læring skaber en langvarig effekt til gavn for dig selv, din organisation og folk omkring dig.

Gennem årene har vi uddannet over 2.000 Stifindere fra mere end 900 virksomheder og organisationer fordelt på godt 20 lande. Deltagerne er ledere på strategisk niveau, afdelingsledere, teamledere, læger, forskere, ingeniører etc. De kommer fra virksomheder som LEGO, Jyske Bank, Grundfos, Novo Nordisk, Andel, Novozymes, Egetæpper, Covestro, NNE, COOP Trading, Vestas, Ørsted, Det danske sygehusvæsen og mange andre virksomheder.

General Manager i Grundfos DK
Om Stifinderprogrammet

Afspil video

ARTIKEL: Team Performance

Daniél Vega Møller skabte et stærkt og sammentømret team ved at lade sine medarbejdere se på deres succeser, som endte med at blive udgangspunktet for en tillidsfuld og innovativ kultur i hele teamet.

ARTIKEL: VÆRDIBASERET LEDELSE

»De værdier, vi vælger som grundlag for vores ledelse, virker som et kompas for vores adfærd og vores måde at håndtere dagligdagen på. De giver os retning i vores udvikling som leder...«

X
X