februar, 2022

10feb11:0012:00Infomøde: High Performance Workshop med Lasse Zäll og Arne Nielsson (gratis)

Information

Til juni afholdes Stifinders 2-dages workshop om High Performance: En workshop hvor man som deltager arbejder med at lære af succeser, og finder frem til sit personlige toppræstationsmønster. Et mønster der kan bruges til at finde sin personlige og naturlige måde at fungere på, når man står over for krævende udfordringer på jobbet og privat. Workshoppen er for alle, der er interesseret i at arbejde med udvikling og succeser, at blive klogere på toppræstationsmønstre, og som ønsker tid til fordybelse i forhold til en konkret udfordring på jobbet eller privat.

Vær med til infomøde om workshoppen den 10. februar kl. 11.00
Du inviteres nu til et infomøde om workshoppen med Lasse Zäll og Arne Nielsson.
Her vil de tale om begrebet `at lære af succeser´, du får eksempler på High Performance samt grundig introduktion til High Performance kurset:
– Hvad kan du forvente som deltager?
– Hvem er kurset for?
– Hvilket udbytte går du hjem med?

Arrangementet afsluttes med tid til Q&A.

Lyder det interessant?
Så sæt et kryds i kalenderen d. 10. februar 2022 fra kl. 11.00 – 12.00.
Arrangementet er gratis og afholdes online på Zoom. Link til arrangementet modtager du på dagen.

Om Arne Nielsson
Til infomødet vil du møde Arne Nielsson, der er coach, foredragsholder – og hele tre gange kåret som ”årets foredragsholder”. Han er samtidig tidligere elite kanoroer og har vundet adskillige medaljer ved VM og OL, hvor Lasse Zäll var sportscoach og mentaltræner for Arne og hans mangeårige makker i toer-kano, Christian Frederiksen.

Om Lasse Zäll
Mød desuden Lasse Zäll, stifter af Stifinder. Han har gennem årene fungeret som coach for fremtrædende erhvervsfolk fra både den private og den offentlige sektor. Lasse har en helt særlig evne til at vække menneskers engagement, udfordre deres antagelser og udvikle deres lederevner med afsæt i deres personlighed. Derfor har han i årenes løb præget markante udviklingsprojekter samt turn arounds i en lang række af Danmarks største virksomheder.

Vi glæder os til at se dig!
Vi håber, vi ser dig til infomødet – også hvis det blot er for at opleve de to gode venner, når de mødes til en snak om high performance, deres samarbejde og ikke mindst metoder de brugte, dengang Lasse Zäll var mentaltræner for Arne og hans makker i toer-kano, Christian Frederiksen, da de vandt adskillige medaljer ved VM og OL.

Har du spørgsmål til arrangementet eller Stifinderprogrammet, er du altid velkommen til at kontakte os på 87316700 eller info@stifinder.com.

Vi glæder os til at se dig!

Tidspunkt

(Torsdag) 11:00 - 12:00

Tilmelding

Tilmeld dig nu for at sikre din plads

Udfyld formularen for at deltage

Tilmeld dig

Åbent for tilmeldingStadig ledige pladser

X
X