december, 2023

13dec16:0017:30Magnus Østergaard & Lasse Zäll - “Hvad har ledelse og golf med hinanden at gøre?” (gratis)

Information

Magnus Østergaard & Lasse Zäll – “Hvad har ledelse og golf med hinanden at gøre?”

Vær med, når vi åbner dørene til en åben og ærlig samtale mellem den professionelle golfspiller Magnus Østergaard og coach Lasse Zäll. De seneste to år har de haft et frugtbart samarbejde om mental træning, proaktiv planlægning, kunsten at lære af sine succeser og meget andet. Nu deler de ud af deres oplevelser og metoder og deler den viden og indsigt, de har fået undervejs.

Mødet er for alle interesserede og varer 1,5 time. Det er gratis at deltage, og du er meget velkommen til at tage interesserede venner og kolleger med.

Og hvad har ledelse og golf så med hinanden at gøre?
I løbet af den spændende eftermiddag sætter Magnus & Lasse fokus på, hvad skal der til for at lykkes. Hvordan får du øje på de forhindringer og blinde vinkler, der står i vejen for, at du kan skabe bedre resultater forretningsmæssigt, ledelsesmæssigt og som sportsatlet? Hvordan er det muligt at lære af erfaringerne og samtidig planlægge dine handlinger ud fra et fremtidsperspektiv?

Vi giver også en introduktion til Stifinderprogrammet og Stifinders 2-dages workshop om High Performance.

Kort om Lasse Zäll
Lasse Zäll har arbejdet som professionel coach og sparringspartner for mange af landets førende erhvervsledere siden 1986. I perioden fra 1987 til 1992 var han mental træner for de danske eliteroere Arne Nielsson og Christian Frederiksen netop i den periode, hvor de vandt adskillige medaljer ved VM og OL. Siden overførte han coaching-principperne til erhvervslivet og grundlagde virksomheden Stifinder. Siden 1994 har Stifinder uddannet mere end 2.400 ledere både herhjemme og i udlandet.

Lasse Zäll er en god historiefortæller, og han har en helt særlig evne til at vække menneskers engagement, udfordre deres antagelser og udvikle deres lederevner med afsæt i den enkeltes personlighed. Lasses energi er varm og smittende, og på temamødet kan du lytte til hans erfaringer og personlige historier om ledelse.

Kort om Magnus Østergaard
Magnus startede sin golfkarriere i en alder af 3 år med sølvpapirskugler og et golfsæt af plastik. Senere fik han banetilladelse som en af de yngste i Danmark, da han var 6 år. Lige siden har han været passioneret omkring sit golfspil og drømt om at gøre det til sin levevej.

I de senere år har Magnus Østergaard deltaget i flere nationale samt internationale turneringer, og han har flere gode resultater i golfbaggen. I dag er han professionel golfspiller, og denne eftermiddag vil han dele ud af sine personlige erfaringer om det professionelle golfliv og vejen dertil – herudover giver han et indblik i sit samarbejde med Lasse gennem de sidste to år.

Med dig hjem får du inspiration og indsigt, som kan overføres til din hverdag som leder, som privatperson og som sportsatlet.

Arrangementet afholdes på Kunstmuseet i Hjørring / Vendsyssel Kunstmuseum
Adresse: P Nørkjærs Plads 15, 9800 Hjørring
Tid: Den 13. december kl. 16.00-17.30.
Tilmelding: gratis.

Har du spørgsmål til arrangementet eller Stifinderprogrammet, er du altid velkommen til at kontakte os på 87316700 eller info@stifinder.com.

Vi glæder os til at se dig!

Tidspunkt

(Onsdag) 16:00 - 17:30

Sted

Vendsyssel Kunstmuseum

P Nørkjærs Plads 15, 9800 Hjørring

Tilmelding

Tilmeld dig nu for at sikre din plads

Udfyld formularen for at deltage

Tilmeld dig

Åbent for tilmeldingStadig ledige pladser

X
X