oktober, 2021

14oktAll DayStifinder Gathering - The Spirit of LeadershipStevns Klint, Sjælland

Information

Invitation til Stifinder Gathering – et særligt event for Stifindere

2020 gik over i historien som det år i nyere tid, hvor flest forandringer har fundet sted på alle områder af vores liv, lokalt som globalt. Sjældent har så meget været i spil på så kort tid og med så afgørende konsekvenser til følge. 

Det er med stor glæde og taknemmelig, at vi inviterer til samling i vores Stifinder Community. Gathering – The Spirit of Leadership er din mulighed for at genbesøge Stifinder-universet, dele læring og erfaringer fra corona-krisen samt udstikke nye pejlemærker for fremtiden.  

På bedste Stifinder-maner skaber vi en ramme, hvor du kan finde ind til de ledelsesprincipper og handlemønstre, der bedst tjener dig og dine omgivelser i den kommende periode. 

Vi sætter alle kræfter i spil for at levere værdi og læring, der udfordrer og styrker dig. Fra Stifinder deltager Yvonne Larsen, Marc Drouin (online fra Canada), Tina Moe, Christer Gaardmand Zäll og Lasse Zäll.

Forvent en intensiv og berigende dag med nysgerrige Stifindere, der ønsker at skabe en attraktiv og meningsfuld fremtid. 

Location: Stevns Klint, Sjælland
Dato: 14. oktober 2021
Tidspunkt: 10.00 – 21.00
Pris: 3.500,00 inkl. forplejning

Tilmelding senest den 1. oktober 2021.
(Begrænset deltagerantal.)

Tidspunkt

All Day (Torsdag)

Sted

Stevns Klint, Sjælland

Pris

Kr. 3.500,00 + moms (Beløbet er inklusiv forplejning).

Tilmelding

Tilmeld dig nu for at sikre din plads

Udfyld formularen for at deltage

Tilmeld dig

Åbent for tilmeldingStadig ledige pladser

X
X