Handelsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER

Disse forretningsbetingelser for Stifinder A/S gør sig gældende pr. 1. januar 2022. 

Kurser og tjenester udbydes af:  
Stifinder A/S
Marselisborg Havnevej 32, 2. sal, 8000 Aarhus C 
CVR 20778849, tlf. 87316700, info@stifinder.com

BETALING OG ANNULERINGSBETINGELSER 
Ved tilmeldelse til Stifinderprogrammet, Master Classes samt workshops, sendes faktura 90 dage før kursusstart.

Ved tilmelding til Stifinders kurser samt workshops gælder følgende ændrings- og afbestillingsregler:

 • Når du har tilmeldt dig, er din tilmelding bindende, men kan annulleres omkostningsfrit op til 6 uger før kursusstart.
 • Efter dette tidspunkt er det ikke længere muligt at ændre din tilmelding, ligesom al ret til refusion af kursusafgiften bortfalder.

Afmelding eller flytning af Stifinderprogrammets modul 1, 2 og modul 3:

 • Indtil 6 uger før kursusstart: gebyrfrit. 
 • Mellem 2-6 uger før kursusstart: 50 % af kursusprisen opkræves.
 • Senere end 2 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen opkræves. 

Afmelding eller flytning af Workshop, Masterclass eller øvrige kurser:

 • Indtil 6 uger før kursusstart: gebyrfrit.
 • Mellem 2-6 uger før kursusstart: 50 % af kursusprisen opkræves. 
 • Senere end 2 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen opkræves. 

Ved sygdom eller anden forhindring har du mulighed for, at overgive din plads på kurset til en kollega eller bekendt. 

DATABEHANDLING 
I Stifinder har vi en klar politik om, hvordan vi behandler de oplysninger, du giver os på en ansvarsfuld måde, med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler. For os er det vigtigt, at du er tryg ved, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata.

Vi opbevarer og bruger dine persondata til løbende administration og kommunikation i forbindelse med de kurser, du har deltaget i. Herudover anvender vi din mail til, at kommunikere nyheder og inspiration til dig som er Stifinder, eller har interesse i det vi laver i Stifinder. Vi opbevarer og anvender kun dine persondata i det omfang og den periode, som det er nødvendigt i forhold til formålet.

I forbindelse med tilmelding til vores kurser vil vi behandle dine personoplysninger fortroligt. Dette gøres af Anders Rich (persondataansvarlig i Stifinder), som til daglig arbejder på Stifinders hovedkontor i Aarhus. Ingen andre i virksomheden har adgang til dine oplysninger. Alle personlige oplysninger gemmes på en sikret database, som kun han har adgang til. 

Vi opbevarer og anvender løbende dine persondata til følgende formål

Til administration: 
Vi behandler og opbevarer dine persondata i forbindelse med tilmelding til kursus og andre arrangementer. I den forbindelse indhenter vi almindelige personlige oplysninger. I forbindelse med tilmelding til Stifinderprogrammet får du desuden tilsendt et spørgeskema, som du bedes besvare, og som vi efterfølgende behandler fortroligt. Det er udelukkende Anders Rich og Stifinder coaches, der har adgang til disse data – og kun så længe du deltager på Stifinderprogrammet. 

Ved tilmelding til Stifinders kurser og andre arrangementer, gives samtykke til anvendelse af persondata til administration og forberedelse.

Til kommunikation:
Vi opbevarer også din mail og dit telefonnummer for, at kunne kommunikere med dig i forbindelse med tilmelding til kursus, eller for at formidle nyheder i Stifinder.

Opbevaring og brug af dine persondata
De personoplysninger, som vi indsamler om dig, er almindelige personoplysninger, som du har angivet. Det vil sige mail, adresse, virksomhed og telefonnummer. Disse gemmer vi i en sikret database, som kun den dataansvarlige har adgang til. Oplysningerne bliver udelukkende brugt til markedsføring, og til at kontakte dig, så længe du ønsker det.

Hvor vi får oplysningerne fra?
Dine persondata stammer fra de oplysninger, du har givet os i forbindelse med tilmelding til vores kurser eller andre arrangementer.

Dine rettigheder
I forhold til de persondata, vi har om dig, har du en række rettigheder, som du kan gøre brug af. Det vedrører bl.a. retten til, at få mere at vide om, hvilke oplysninger vi har om dig. Du har også mulighed for, at få rettet urigtige oplysninger og få dine persondata udleveret.

Du kan altid kontakte os for at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig. Du skriver blot til os på info@stifinder.net eller ringer på 87316700.

Såfremt du ikke længere ønsker, at være registreret i vores database, eller ikke ønsker at blive kontaktet med nyheder og informationer fra Stifinder, respekterer vi dette, og du vil ikke modtage yderligere mails fra os.

Hvis du har spørgsmål, om hvordan Stifinder behandler personoplysninger, kan de stilles til os på info@stifinder.net eller alternativt ved at tage kontakt til os på:

Stifinder a/s
Marselisborg Havnevej 32, 2
8000 Aarhus C
Tlf.: 87316700


FORCE MAJEURE 

I tilfælde af force majeure tages der forbehold for, at samtlige kurser helt eller delvist, uden varsel, kan flyttes fra fysisk afholdelse til afholdelse online. Afholdelse vil i videst muligt omfang ske indenfor de oprindeligt fastlagte tidsrammer. 

Force majeure defineres her som krig, epidemier og pandemier, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller  eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, sky- pumpe samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af Stifinder A/S på tidspunktet for salg af det pågældende kursus. 


Købsbetingelser i Stifinders WEBShop

Betaling
Vi modtager følgende betalingskort uden at pålægge gebyr:

 • Dankort/Visa Dankort
 • Visakort udland
 • Mastercard
 • Mastercard udland
 • Visa Electron
 • Maestro
 • JCB card

Betaling med kreditkort er sikret og godkendt af PBS / TELLER/ NETS.

Vi trækker pengene, når vi sender dine varer, og der kan naturligvis kun hæves det godkendte beløb på kortet. Betalingskortoplysninger kan ikke læses af medarbejderne. Oplysningerne vil kun blive brugt af Stifinder A/S og ikke videreformidlet til anden side.

Levering

Vi afsender din ordre indenfor 1-3 hverdage.

Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail.

Fragt & levering: Gratis til hele Danmark. 

Skriv evt. til os på nicoline@stifinder.com hvis du vil have dine varer sendt til udlandet – så finder vi en løsning.

Du modtager en mail, når din pakke er afsendt med tracking nummer, således pakken kan følges, indtil den ligger klar til afhentning.

Hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, har du naturligvis 14 dages returret, fra den dag du modtager varen.

Labels og mærkater skal være intakte.

Varen skal være i samme stand som ved afsendelsen fra Stifinder A/S.

Såfremt varen returneres i en stand som forringer varens salgsværdi, bortfalder fortrydelsesretten.

Varer der returneres må ikke have været taget i brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket indebærer at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du har selv ansvar for varen, indtil vi har modtaget den retur til vores lager.

Returner varen til:
Stifinder A/S
Marselisborg Havnevej 32, 2
DK-8000 Aarhus C

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager pakker leveret til pakkeshops eller andre udleveringssteder. Vi modtager kun pakker sendt direkte til vores ovenstående adresse. Vi modtager ikke “Modtager betaler” pakker. 

Såfremt emballagen har lidt skade under transport, forbeholder vi os retten til at afvise af modtage pakken.

Vedlæg et udfyldt print af følgende returseddel: Download
Du kan nemt købe returporto her: https://retur.pakkelabels.dk/stifinder

Vi tilbagefører prisen på den vare, du har returneret til os, på det anvendte kort, når vi har modtaget varen retur, indenfor en uge.

Samtlige fragtomkostninger ved returnering af en vare afholdes af køber.

Du har 2 års reklamationsret ved fabrikationsfejl. Vi vil forsøge at udbedre fejl, hvis det er muligt. I modsat fald fald krediterer vi varen.

Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer kontakt os hurtigt , og inden for 14 dage.

Stifinder A/S
Marselisborg Havnevej 32, 2
DK-8000 Aarhus c

Email : info@stifinder.com
CVR 20778849
Jyske Bank 5075 0001004453

FORBEHOLD FOR PRISFEJL OG UDSOLGTE VARER

Stifinder A/S tager forbehold for udsolgte varer og prisfejl. Vi lægger desuden vægt på at varerne i web shoppen er gengivet så nøjagtigt som muligt.

Da farverne i en computerskærm varierer en del kan små nuancer dog forekommme.

Alle priser på webshoppen er angivet i DKK og er inkl. 25% moms + fri fragt i Danmark.