Stifinder - Lederduvikling siden 1994

Stifinder har siden 1994 arbejdet med lederudvikling og implementering af udviklingsstrategier i danske og internationale virksomheder. Vi har stor erfaring i at få organisationer, teams og individer til at udvikle sig gennem transformative læringsprocesser samt ved at sætte og realisere ambitiøse mål.

Stifinders vision er at inspirere ledere til at udforske og udfordre deres egne holdninger, adfærd og muligheder for at blive endnu stærkere ledere, der proaktivt sætter og realiserer ambitiøse mål. Til glæde for deres organisationer og for dem selv.
Du kan også se vores kursus for ledere eller hvordan du arbejder med personligt lederskab.

LASSE ZÄLL

FOUNDER & Facilitator

Lasse Zäll har arbejdet som professionel sportscoach i 1980´erne og 1990´erne. Han var blandt andet mentaltræner for de danske elitekanoroere Arne Nielsson og Christian Frederiksen, da de vandt adskillige medaljer ved VM og OL. Siden overførte Lasse sine erfaringer til erhvervslivet og grundlagde virksomheden Stifinder i 1994. Lasse har gennem årene fungeret som coach for fremtrædende erhvervsfolk fra både den private og den offentlige sektor.

Lasse har en helt særlig evne til at vække menneskers engagement, udfordre deres antagelser og udvikle deres lederevner med afsæt i deres personlighed. Derfor har han i årenes løb præget markante udviklingsprojekter samt turn arounds i en lang række af Danmarks største virksomheder.

Christer Gaardmand Zäll

CEO & Facilitator

Christer Gaardmand Zäll har haft Stifindertankerne under huden i over 15 år. I dag er han CEO i Stifinder, og du kan møde Christer som coach på Stifinderprogrammet, ligesom han hyppigt fungerer som procescoach på Stifinders særligt tilrettelagte lederudviklingsforløb og strategiseminarer. I det daglige står han for tilrettelæggelse og koordinering af Stifinders aktiviteter og varetager desuden en stor del af kontakten til virksomhedens kunder.

Marc Drouin

PERSONAL DEVELOPMENT FACILITATOR

Marc Drouin (Hawk of The Yellow Wind) har beskæftiget sig med oprindelig nordamerikansk indiansk kultur, traditioner og livsvisdom i over 40 år. Marc er en internationalt anerkendt underviser og foredragsholder og adjungeret forsker hos Aarhus Universitetshospital.

Marc er fast underviser på Stifinderprogrammets Modul 3 og på udvalgte virksomhedsforløb. Marcs undervisning er kendetegnet af hans store menneskelige indsigt og en imponerende evne til at koble indiansk livsvisdom til moderne virksomhedsledelse og livsførelse.

NICOLINE GAARDMAND

Facilitator - and Marketing & Communication Manager

Nicoline Gaardmand er underviser på vores uddannelser, og har været del af den faste stab af Stifinder-teamet siden 2015. I 2019 blev Nicoline HBDI (Herrmann Brain Dominance Indicator) certificeret ved Herman Institute Denmark. HBDI er en såkaldt præferenceprofil og et værktøj til at hjælpe enkelt personer og organisationer til større indsigt i deres foretrukne tanke-, handle og kommunikationsmønstre. 

Til daglig arbejder Nicoline på kontoret i Aarhus, hvor hun også er ansvarlig for al ekstern kommunikation i Stifinder, herunder for nyhedsmails, PR og markedsføring, digital formidling og kommunikation på sociale medier.

Nicoline har arbejdet med stifindertankerne i flere år, da hun – før hun blev ansat som coach – har været coachassistent i Stifinder. Før Stifinder har Nicoline været ansat i virksomheden Øresundsbron og været ansvarlig for al kommunikation rettet mod virksomhedens danske kunder samt varetaget kontakt til Øresundsbrons partnere.

MIKKEL SCHJØTZ

Facilitator - and manager of Team & Leadership training

Mikkel Schjøtz har en baggrund fra jægerkorpset og officer i hæren. Mikkel er engageret i en lang række af Stifinders aktiviteter, særligt på Modul 2 hvor Mikkel bidrager til at skabe et unikt læringsfelt. Mikkel henter inspiration fra både sin fortid i forsvaret, som ekstremsportsudøver samt mange års samarbejde med utallige virksomheder.

ANDERS RICH

Finance & Logistics Manager

Anders er del af den faste stab på Stifinders hovedkontor i Aarhus og omdrejningspunktet for virksomhedens daglige drift. Han har siden 1998 varetaget Stifinders økonomi og administration og er i løbende dialog med Stifinders coaches. Det er også Anders, der står for den praktiske tilrettelæggelse af vores mange kurser, møder og aktiviteter.

Anders står for den daglige kontakt til Stifindere, kunder og samarbejdspartnere.

UD AF 5
0

Vil du vide? Tilmeld næste gratis infomøde om Stifinderprogrammet