Lederuddannelse
- Stifinderprogrammet siden 1994

Kom på et stærkt fagligt og personligt udviklingsforløb for den erfarne leder.

Kom på et stærkt fagligt, udfordrende og personligt givende udviklingsforløb for den erfarne leder. Stifinderprogrammet er en ambitiøs og intens lederuddannelse, som hæver barren for dig og din organisations resultater.

Stifinder tilbyder en lederuddannelse med en helhedsorienteret tilgang. Indholdet er i høj grad evidensbaseret og bygger på forskning fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, og det adskiller sig på mange måder fra traditionel lederudvikling.

Vi har stor erfaring i at få organisationer, teams og individer til at udvikle sig gennem transformative læringsprocesser samt ved at sætte og realisere ambitiøse mål. 

Vores metoder er utraditionelle, men højeffektive og bygger på simple redskaber og indsigter, der fører til en forståelse for, hvordan du skaber en meningsfuld fremtid i sit arbejdsliv, familieliv og personlige liv.

Stifinderprogrammet introduceres viden og værktøjer, der bygger oven på deltagernes faglige kompetencer. Det resulterer i en interessant sammensætning af faglig viden, praktiske evner og selv-indsigt, der udvikler den enkeltes ledelsesidentitet og evnen til at praktisere transformativ ledelse – for derved at skabe ekstraordinære resultater sammen med andre.

Vores lederuddannelse har eksisteret siden 1994. I al ydmyghed har vi været så fremsynede i vores tilgang til ledelse og lederudvikling, at vi i dag står med et på én gang højaktuelt og gennemprøvet træningsprogram for ledere – og mere end 2.000 ledere og specialister, der i deres adfærd og resultater dokumenterer effekten af Stifinderprogrammet.

Gratis infomøde om Stifinderprogrammet
Er du nysgerrig efter at vide mere om Stifinderprogrammet, så tilmeld dig vores gratis infomøder om lederuddannelsen. Her får du indsigt i de tanker, der affødte Stifinderprogrammet – og ikke mindst – om de erkendelser, der i dag placerer lederuddannelsen som det måske allerstærkeste, relevante og mest effektive lederudviklingsforløb. Du finder datoer for de næste infomøder i vores kalender.

Har du spørgsmål til lederuddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte os på info@stifinder.com eller på tlf.: 87316700.

“Stifinderkurset giver os et fælles værktøj…”
”For NNE Pharmaplan har Stifinderprogrammet haft stor betydning for såvel den individuelle Stifinder som for firmaet. Der er blevet opbygget et netværk blandt Stifinderne, og Stifinderkurset giver os et fælles værktøj til at udfordre hinanden på en konstruktiv måde. Stifinderne i NNE er en vigtig trækkraft i organisationen, de arbejder intenst med vinderholdningen, de ser hele tiden muligheder og derved får de ting til at lykkes. Jeg er overbevist om at mange projekt teams har nået ambitiøse mål og resultater på grund af vores brug af Stifinderprogrammet”. Af Hans Ole Voigt, tidl. adm. dir., NNE Pharmaplan

Udtalelser fra stifinfindere

marie
Som ledende overlæge på Horsens Regionshospital har Marie Stokholm skabt en attraktiv udviklingskultur for de ansatte, dette har dog krævet et opgør med hierarkiet i sundhedsvæsenet. På stifinderprogrammet i 2019 fik hun mulighed for at øve sig på alle de ting, hun havde skrevet om i sin afhandling. 
Som direktør i Business Learning, hvor der arbejdes med mange forskellige virksomheder, ledergrupper og medarbejdere, bruger Helle hendes kompetencer som mangeårig leder men også de værktøjer hun har fået gennem Stifinderprogrammet. 
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?