Er du klar til at tage næste
skridt i din udvikling?

Som et særligt tiltag i denne tid, tilbyder vi – i en begrænset periode – 1:1 coaching. Til det har vi har samlet fire personligheder, der repræsentere forskellige elementer fra Stifinderprogrammet. 

Coaching kan foregå som enkelte sessioner eller som længere forløb – og foregår online via Zoom, Teams eller FaceTime.

Coaching tilbydes indtil den 15. april 2021.

Vil du vide mere? Så skriv til os på nicoline@stifinder.com

Lasse Zäll

Lasse Zäll er stifter af Stifinder, og har siden 1980´erne coachet fremtrædende erhvervsfolk på både det ledelsesmæssige og det personlige plan.

I den kommende periode tilbyder Lasse coaching i relation til organisatoriske, ledelsesmæssige, strategiske eller personlige udfordringer.

Susanne Manly

Susanne Manly er master i Whole Brain Thinking ® i Herrmann International. I over 10 år har Susanne coachet ud fra HBDI® profiler med fokus på frisætning af tankepotentialet på det personlige og ledelsesmæssige plan. HBD ® profilen danner bro mellem tanke og handling, og kan umiddelbart bruges i konkrete udfordringer både i almindelige og pressede ledelsessituationer.

Marc Drouin

Marc Drouin har i mere end 20 år arbejdet med ledere i vesten, hvor han med sin baggrund og excellente evner som coach og facilitator, har givet en anderledes og udfordrende vinkel på de valg, vi tager i vores liv og arbejde. Marc er fast underviser på Stifinderprogrammets Modul 3, hvor hans undervisning er kendetegnet af hans store menneskelige indsigt og en imponerende evne til at koble indiansk livsvisdom til moderne virksomhedsledelse og livsførelse.

Tina Hjortshøj Bilsbo

Tina Hjortshøj Bilsbo er Stifinder, Mastercoach, stemmetræner, underviser i public speaking, kropssprog og executive presence. Hun har personlige forløb med blandt andre virksomhedsledere, foredragsholdere og forskere – og så værtstræner hun nogle af Danmarks bedste TV & Radioværter.

Du kan eksempelvis blive coachet på et aktuelt oplæg du skal afholde online. Du bliver klogere på hvilke signaler, du udsender med krop og stemme, så du bliver mere præcis på, hvad du skal arbejde med og hvordan, inden du skal ”på” næste gang. Noget af det, vi blandt andet arbejder med, er: Nervøsitet, autenticitet, kropssprog, stemme, gennemslagskraft & troværdighed.

X
X