Uddannelse i Ledelsesudvikling

Få en solid værktøjskasse, du kan bruge i den daglige ledelse

Stifinderprogrammet er et uddannelses- og udviklingsforløb for ledere. Lederuddannelsen har eksisteret siden 1994, og i dag findes der lige knap 2.000 uddannede Stifindere.

Stifinderprogrammets succes hænger sammen med, at Stifindere er ekstraordinært gode til at skabe forandringer og ambitiøse resultater i deres organisationer. Det er blandt andet fordi de på Stifinderprogrammet har mødt et nuanceret, fremtidsrettet lederskabsparadigme, har opnået en dyb, personlig selvindsigt, og er kommet til klarhed om, hvad de vil og hvordan de vil gøre det allerbedst i forhold til de mål de sætter sig. I forhold til deres relationer og projekter i deres organisationer – og ikke mindst familie og privatliv.

Om programmets moduler
I løbet af Stifinderprogrammets tre moduler arbejder du med din personlige ledelsesstil, og med din ledelsesmæssige og personlige adfærd. Stifinders formål og vision er at inspirere ledere til at udforske og udfordre deres egne holdninger, adfærd og muligheder for udvikling af deres personlige lederskab. For at blive stærke ledere, der proaktivt sætter og realiserer ambitiøse mål. Til glæde for deres organisation, fremtiden og sig selv. Med ledelsesudvikling får du på Stifinderprogrammet sat konkrete mål, og du får værktøjer som passer til din virksomhed og situation.

Lederuddannelsen fokuserer på leadership – til forskel fra management, og i særdeleshed det personlige lederskab. Den udvikling og refleksion, man oplever undervejs på de tre moduler, tager ikke kun afsæt i den adfærd og det mindset, man har i sit professionelle liv. Man får derimod lejlighed til at arbejde bredere og dybere og derfor også mere effektivt. Det betyder, at det udbytte, man opnår som Stifinder, typisk opleves som stærkt personligt udviklende.

Siden det første forløb i 1994 har næsten 2.000 ledere uddannet sig til Stifindere, og de gør en markant forskel i både deres organisationer og deres privatliv. Stifindere er ledere i bl.a. LEGO, Det Kongelige Teater, Irma, Jyske Bank, Novo Nordisk, NNE Pharmaplan, Forsvaret, Det Danske Sygehusvæsen, TDC og mange andre organisationer.

Udtalelser fra stifinfindere

Som CEO i Totalkredit er det vigtigt for Pernille Sindby at gå forrest med de forandringer, hun gerne vil se i organisationen. Det viser sig både, når hun hjælper de yngre kvinder i branchen frem – eller når hun opgiver hjørnekontoret og hver dag skal finde en ny plads.

 

pernille_sindby_stifinder
AW5A9644

Han fik skabt et team, der var så sammentømret og succesfuldt, at det rygtedes i organisationen – og folk kontaktede ham og ville overflyttes til afdelingen. Noget af det, Daniél blev særligt overrasket over, mens han var igennem Stifinderprogrammet, var, hvor vigtigt tillid er – og hvor lidt der skal til, for at skabe tillid i et team.

 

UD AF 5
0

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?