Master Class

For stifindere

The Journey Never ends...

At være Stifinder beskrives ofte som en livslang rejse. De forandringer og det udbytte, forløbet fører med sig, kan for altid ændrer ens adfærd og måde at anskue verden på. Den opfattelse støtter vi op om ved at udbyde forskellige Master Classes, der henvender sig til alle, der har gennemført Stifinderprogrammets tre moduler, og som ønsker at fortsætte og intensivere den udvikling, de er påbegyndt.

Hver Master Class udgør et komprimeret forløb på 3-5 døgn, hvor du på forskellig vis vil udforske dit potentiale som menneske og leder, dine mål og dine relationer til andre mennesker.

Vi lancerer med mellemrum nye Masterclasses, da vi tilstræber, at deres indhold løbende tilgodeser de behov, vi oplever hos Stifinderne. På samme måde gør vi os umage med at finde inspirerende locations, der fremmer både læring, intensitet og de netværksmuligheder, der opstår mellem Stifinderne.

MASTER CLASS IN PERU 2025

We are very happy to re-launch this successful Master Class in Peru – taking place in a powerful place on Earth; Cusco and Sacred Valley, the capital of the old Inca Empire surrounded by incredible nature and ancient sites in the Andes Mountains.
 
This is going to be something remarkable – taking your Stifinder training to a new level and elevating your understanding of yourself as an authentic leader. Our strong connections to carriers of ancient Andean wisdom and well-tested setup creates a unique learning environment. 

Leap Master Class 2024

Denne Master Class er for dig, der ønsker et koncentreret tilskud af læring og indsigt, som kan få direkte, positiv indvirkning og effekt på din organisation, på dine omgivelser – og på dig selv, som leder og som menneske.

LEAP giver dig konkret og praktisk indsigt i, hvordan du skaber transformation og high performance i din organisation og i dit team.

Du kan forvente en stejl læringskurve med indbyggede overraskelser, som udfordrer både hjerne, krop og hjerte. Kombineret med at du udfærdiger en ambitiøs handlingsplan for implementering af dét, der er væsentligt for dig, dit team og organisation.