Master Class

For stifindere

The Journey Never ends...

At være Stifinder beskrives ofte som en livslang rejse. De forandringer og det udbytte, forløbet fører med sig, kan for altid ændrer ens adfærd og måde at anskue verden på. Den opfattelse støtter vi op om ved at udbyde forskellige Master Classes, der henvender sig til alle, der har gennemført Stifinderprogrammets tre moduler, og som ønsker at fortsætte og intensivere den udvikling, de er påbegyndt.

Hver Master Class udgør et komprimeret forløb på 3-5 døgn, hvor du på forskellig vis vil udforske dit potentiale som menneske og leder, dine mål og dine relationer til andre mennesker.

Vi lancerer med mellemrum nye Masterclasses, da vi tilstræber, at deres indhold løbende tilgodeser de behov, vi oplever hos Stifinderne. På samme måde gør vi os umage med at finde inspirerende locations, der fremmer både læring, intensitet og de netværksmuligheder, der opstår mellem Stifinderne.

Transformative Leadership, Scotland 2023

We are thrilled to present a one of a kind Master Class that takes place in Scotland on a magical island in the Inner Hebrides. This Master Class is for you if you are ready to go on a mind-expanding journey that starts with you and the journey you have taken since Module 3.

X
X