Grundet den nuværende sundhedskrise har vi valgt at flytte samtlige kurser og øvrige arrangementer til efter den 1. august 2020. Vi følger konstant situationen og tilpasser os i overensstemmelse hermed. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller på +45 8731 6700 / info@stifinder.com.

Privatlivspolitik

Persondata – Vi passer godt på dine oplysninger!

I Stifinder har vi en klar politik om, hvordan vi behandler de oplysninger, du giver os på en ansvarsfuld måde, med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler. For os er det vigtigt, at du er tryg ved, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata.

PERSONDATA

Stifinder respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du afgiver på Stifinders webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Stifinder registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Ved at benytte Stifinders webshop accepterer du, at Stifinder registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Du kan benytte vores webshop uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Stifinder benytter cookies (se mere i afsnittet  nedenfor), men benyttelsen af vores shop medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

For at vi kan handle og levere varer, nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

  • Foretager et varekøb i Stifinders webshop.
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev.
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • Giver personoplysninger til os via vores webshop eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Stifinder behandler personoplysningerne, herunder at vi:

  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger.
  • Registrerer oplysninger om de køb, du foretager på vores webshop.

Stifinder sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart og opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. De afgivne personoplysninger opbevares i 5 år, for at opfylde bogføringslovens bestemmelser, hvorefter de automatisk anonymiseres i vores IT systemer.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig, samt hjælpe ved eventuelle fejl og mangler i forbindelse med bestilling og levering.

Du har til enhver tid ret til at:

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger, Stifinder har registreret om dig.
  • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger.
  • Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand.
  • Bede om at få slettet alle personoplysninger.

Hvor vi får oplysningerne fra?
Dine persondata stammer fra de oplysninger, du har givet os i forbindelse med køb på vores webshop.

Du behøver ikke gøre noget

Vi oplyser dig om disse tiltag, så du ved, at vi lever op til de nye regler og passer godt på dine personlige oplysninger.

Dine rettigheder

I forhold til de persondata, vi har om dig, har du en række rettigheder, som du kan gøre brug af. Det vedrører bl.a. retten til at få mere at vide om, hvilke oplysninger, vi har om dig. Du har også mulighed for at få rettet urigtige oplysninger og få dine persondata udleveret.

Du kan altid kontakte os for at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig. Du skriver blot til os på info@stifinder.net eller ringer på 87316700.

Du kan dog til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Stifinder tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Hvis du har spørgsmål, om hvordan Stifinder behandler personoplysninger, kan de stilles til os på info@stifinder.net eller alternativt ved at tage kontakt til os på:


Stifinder a/s
Marselisborg Havnevej 32, 2
8000 Aarhus C
Tlf.: 87316700

X
X