Hvad er god ledelse?

Styrk din personlige ledelsesidentitet

Der findes ikke et endegyldigt svar på spørgsmålet – hvad er god ledelse? – men i Stifinder arbejder vi med lederudvikling på en måde, så du kan blive den bedste udgave af den leder, du er. I Stifinderprogrammet arbejder vi med at give deltagerne nye erkendelser, nye måder at håndtere kendte problemstillinger på, nye indgangsvinkler til arbejdsopgaver samt evnen til at praktisere personligt lederskab.

Lederkurset henvender sig til dig, der oplever begrænsninger, som forhindrer dig i at realisere dine mål og udnytte potentialet fuldt ud. Vi arbejder med udviklingsstrategier, som kan implementeres i hele organisationen – og så vil deltagerne også lære om, hvad der sker, når mennesker møder disse forandringsprocesser.

Er du klar over, hvilken ledelsesidentitet du har? I Stifinderprogrammet har vi stort fokus på, hvordan vi kan udvikle den professionelle identitet, der er formet af din uddannelsesbaggrund samt karriere og erfaring. Vi videreudvikler de kompetencer, du har tilegnet dig gennem livet og integrerer dem i en mere personlig ledelsesstil.

Uddannelsesforløbet tilbyder en kombination af teoretiske indgangsvinkler samt effektive redskaber, der giver dig forståelse for og indsigt i, hvordan du kan forbedre din ledelse. Du får med andre ord mulighed for at tilegne dig en strategi, der kan anvendes på alle niveauer i virksomheden – fra øverste ledelsesniveau til projekt- og teamledelse.

Hvis du gerne vil finde ud af hvordan du gør rent personligt, kan du læse mere om personligt lederskab.

Udtalelser fra stifinfindere

Daniel 4x5 4
I 2017 blev Daniel Møller leder for et team af læger, som var ansvarlige for lægemiddeludvikling i Novo Nordisk. Her fik han skabt et team, der var så sammentørnet og succesfuldt, at det rygtedes i organisationen.
marie
Som ledende overlæge på Horsens Regionshospital har Marie Stokholm skabt en attraktiv udviklingskultur for de ansatte, dette har dog krævet et opgør med hierarkiet i sundhedsvæsenet. På stifinderprogrammet i 2019 fik hun mulighed for at øve sig på alle de ting, hun havde skrevet om i sin afhandling. 
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?