STIFINDERPROGRAMMET

Leder du efter et ambitiøst lederkursus?

I Stifinder arbejder vi på topledelsesniveau med strategi, lederudvikling og med implementering af udviklingsstrategier i hele virksomheden. Vi er eksperter i at få organisationer, teams og individer til at sætte og realisere ambitiøse mål.

Stifinderprogrammet er et unikt lederkursus, der henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er nået til et punkt i deres karriere, hvor de vil udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance.

Dette lederkursus er for dig, der har udviklet en brugbar måde at fungere på, men også oplever nogle begrænsninger, der hindrer dig i at opnå dine mål til fulde. Dette skyldes, at Stifinderprogrammet er baseret på transformativ læring – en proces der bruges i få personlige lederskabsprogrammer.

Universiteter så som Harvard, Stanford og Georgetown er blandt udbydere af lederkurser i transformativ ledelse. 

Stifinderprogrammet er master-ledelse i praksis. Den transformative læring formår at udvikle deltagernes kompetencer indefra ud og fremtoner derved deltagernes kernekompetencer. Vores lederkursus, Stifinderprogrammet, kan med fordel kombineres med andre mere faktaorienterede master-programmer, såsom MBA-programmer. 

I løbet af Stifinderprogrammet vil du:
– Udvikle og styrke din ledelsesidentitet.
– Uddybe din forståelse af ledelse, teams og ressourcer, og hvordan man arbejder med dem med henblik på at skabe ekstraordinære resultater i organisationen.
– Skabe en personlig vision for din ledelse.
– Opnå et større overblik og reducere stress for dig selv og dine kolleger.
– Blive i stand til at skabe klare planer og attraktive mål og visioner for dit team og organisation.
– Afdække begrænsende overbevisninger og blind spots og finde måder at eliminere dem på.
– Opleve transformativ læring vedrørende din egen udvikling.
– Blive i stand til at gennemføre transformationer i dit team eller din organisation

I dag har over 2.000 ledere og specialister fra mere end 750 forskellige virksomheder gennemført Stifinderprogrammet siden begyndelsen i 1994. 

Vil du høre mere om dette lederkursus, så tag med på vores gratis infomøder eller kontakt os på 8731 6700 eller info@stifinder.com.

Stifinderprogrammet består af tre sammenhængende moduler af 4-5 dages varighed. Forløbet veksler mellem undervisning i plenum, teams samt individuel refleksion. For at sikre dig det optimale udbytte af Stifinderprogrammet anbefaler vi, at du tager alle tre moduler inden for 8-14 måneder. 

Udtalelser fra stifinfindere

Som tidligere direktør i Private Banking Danmark i Jyske Bank, har Ivan haft gavn af Stifinderprogrammet. Kvaliteterne har været meget udbytterige i krisetider, hvor han er blevet meget bevidst om at holde fokus når han møder udfordringer.  
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?