Personligt lederskab
- Stifinderprogrammet siden 1994

I løbet af Stifinderprogrammets tre moduler arbejder du med din personlige ledelsesstil, og med din ledelsesmæssige og personlige adfærd.

Stifinders formål og vision er at inspirere ledere til at udforske og udfordre deres egne holdninger, adfærd og muligheder for udvikling af deres personlige lederskab. For at blive stærke ledere, der proaktivt sætter og realiserer ambitiøse mål. Til glæde for deres organisation, fremtiden og sig selv.

Stifinderprogrammet fokuserer på leadership – til forskel fra management, og i særdeleshed det personlige lederskab. Den udvikling og refleksion, man oplever undervejs på de tre moduler, tager ikke kun afsæt i den adfærd og det mindset, man har i sit professionelle liv. Man får derimod lejlighed til at arbejde bredere og dybere og derfor også mere effektivt. Det betyder, at det udbytte, man opnår som Stifinder, typisk opleves som stærkt personligt udviklende.

Stifinderprogrammets succes hænger sammen med, at Stifindere er ekstraordinært gode til at skabe forandringer og ambitiøse resultater i deres organisationer. Det er blandt andet fordi de på Stifinderprogrammet har mødt et nuanceret, fremtidsrettet lederskabsparadigme, har opnået en dyb, personlig selvindsigt, og er kommet til klarhed om, hvad de vil og hvordan de vil gøre det allerbedst i forhold til de mål de sætter sig. I forhold til deres relationer og projekter i deres organisationer – og ikke mindst familie og privatliv.

Siden det første forløb i 1994 har mere end 2.000 ledere uddannet sig til Stifindere, som gør en markant forskel i både deres organisationer og deres privatliv. Stifindere er ledere i bl.a. LEGO, Det Kongelige Teater, Irma, Jyske Bank, Novo Nordisk, NNE Pharmaplan, Forsvaret, Det Danske Sygehusvæsen, TDC og mange andre organisationer.

0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X