Strategisk ledelse

Et ambitiøst lederkursus

Søger du viden og praktiske redskaber, der kan bruges i forbindelse med strategisk ledelse? I Stifinder arbejder vi på topledelsesniveau med netop strategi, lederudvikling og med implementering af udviklingsstrategier i enhver virksomhed eller organisation.

Hos Stifinder finder du et unikt lederkursus, der henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er på et sted i deres karriere, hvor der er tid og behov for at revurdere og forfine ledelsesstil og performance. Oplever du, at begrænsninger og udfordringer, forhindrer dig i at realisere dine og virksomhedens mål? Formålet med Stifinderprogrammet er netop at hjælpe dig som leder med at udvide dine egenskaber og evne til at håndtere kompleksitet og forandring – og dermed styrke din ledelsesidentitet.

Stifinderprogrammet er baseret på transformativ læring, hvilket betyder, at vi i Stifinder arbejder med at udvikle deltagernes kompetencer indefra og ud, og derved ser vi kernekompetencerne. I en kombination af metoder og værktøjer præsenteres du gennem 3 moduler for læring, der kan give dig indsigt i, hvordan du kan forbedre din ledelse.

Programmet består af følgende 3 moduler:
Modul 1: Stifinderstrategien
Modul 2: High performance teams
Modul 2: Autentisk ledelse

Stifinderprogrammet består af tre sammenhængende moduler af 4-5 dages varighed. Forløbet veksler mellem undervisning i plenum, teams samt individuel refleksion. For at sikre dig det optimale udbytte af Stifinderprogrammet anbefaler vi, at du tager alle tre moduler inden for 8-14 måneder. 
UD AF 5
0

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?