Forandringsprocesser

Savner I nye redskaber til at lede udviklings- og forandringsprocesser?

Det handler om at være på forkant i forandringsprocesser, og at alle involverede har ejerskab og er aktivt involveret. Når vi ikke er en aktiv del af forandringsprocessen, så kan det begynde at føles utrygt. 

På Stifinderprogrammet fokuserer vi på ledelse af forandringsprocesser på strategisk niveau. Det kan være en længerevarende forandringsproces, en fusion af flere forskellige virksomhedskulturer, en sammenlægning af flere ledergrupper, sammenlægning af afdelinger eller måske geografisk flytning af virksomheden. Det kan også være, at virksomheden har behov for forandring – økonomisk, ledelsesmæssigt eller på anden måde.

Skræddersyet lederuddannelse
Vi oplever at mange virksomheder vælger at bruge Stifinderprogrammet som lukkede forløb, når de står over for en større forandring. Her vil Stifinder og den pågældende organisation skrue Stifinderprogrammet sammen til at understøtte særlige udfordringer, som netop denne virksomhed står over for. 

De organisationstilpassede Stifinderforløb skaber nytænkning og en fælles referenceramme i virksomheden. Deltagerne skaber konsensus omkring mål, midler og proces og får et fælles begrebsapparat, der gør kommunikationen effektiv og stærkt handlingsorienteret. Det skaber til sammen en gejst, vilje og energi, som kan omsættes til tydelige og positivt overraskende resultater for virksomheden.

Blandt de virksomheder, der har haft glæde af Stifinderprogrammet som virksomheds-specifikt forløb kan nævnes: SEAS-NVE, Irma, TDC Internet, Novo Nordisk, LEGO, Fakta, Kvik, NNE Pharmaplan og Jyske Bank.

Vil du gerne høre mere om et særligt tilrettelagt Stifinderforløb for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på 8731 6700 eller info@stifinder.com.

Udtalelser fra stifinfindere

marie
Som ledende overlæge på Horsens Regionshospital har Marie Stokholm skabt en attraktiv udviklingskultur for de ansatte, dette har dog krævet et opgør med hierarkiet i sundhedsvæsenet. På stifinderprogrammet i 2019 fik hun mulighed for at øve sig på alle de ting, hun havde skrevet om i sin afhandling. 
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?