Ledelse i praksis

En ambitiøs lederuddannelse i 3 trin

Stifinderprogrammet er et lederkursus for dig, der søger en anderledes og ambitiøs lederuddannelse på topniveau. I Stifinder arbejder vi med strategi, lederudvikling og performance – vi er specialister i at udvikle og styrke ledelsesidentiteter samt fordybelse og forståelse af teams.

Et stifinderkursus er for dig, der som leder er nået til et punkt i karrieren, hvor du har lyst til at udfordre og forfine din ledelsesstil, samt blive klogere på, hvordan du i praksis kan udvikle dine kernekompetencer. Det er for dig, der oplever nogle begrænsninger, som hindrer dig i at realisere de mål, du sætter for dig selv og din virksomhed.

I løbet af et Stifinder lederkursus vil du opleve en unik kombination af metoder og værktøjer – du bliver præsenteret for teoretiske perspektiver såvel som effektive redskaber, der giver forståelse og indsigt i, hvordan du kan forbedre din ledelse i praksis.

Stifinderprogrammet består af 3 moduler – henholdsvis:

  • Modul 1: Stifinderstrategien
  • Modul 2: High performance teams
  • Modul 3: Autentisk ledelse

Stifinderstrategien er en særdeles central del af programmet. Det er en metode til at arbejde med udvikling og forandring, som kan anvendes på alle niveauer af ledelse – fra øverste topledelsesniveau til projekt- og teamledelse.

På hvert modul tilegner deltagernes sig nye værktøjer samt indsigt i forskellige psykologiske mekanismer, hvordan man som leder bliver bedre til at sammensætte og opbygge high performance teams. Der er med andre ord stort fokus på ledelse i praksis og ikke kun på teorien bag.

Stifinderprogrammet består af tre sammenhængende moduler af 4-5 dages varighed. Forløbet veksler mellem undervisning i plenum, teams samt individuel refleksion. For at sikre dig det optimale udbytte af Stifinderprogrammet anbefaler vi, at du tager alle tre moduler inden for 8-14 måneder. 
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?