video - stifinderfortællinger

"Stifinderprogrammet er den stærkeste lederuddannelse, vi har i Danmark - men nok også i Europa!"

Jan Warrer

General Manager i Grundfos DK

I dette interview fortæller Morten Resen, hvad Stifinderprogrammet har betydet for ham privat men også arbejdsmæssigt, da han stoppede som vært på Go’ Morgen Danmark. I dag ejer Morten virksomheden Golittle og har stor succes med sine populære startup podcasts, der følger udviklingen af GoLittle på tætteste hold.

Morten resen

CEO i GoLIttle

Jørgen Krogh er en af mændene bag Giro d’Italia, som blev afholdt i Herning i 2012. For Jørgen var tanken om at få verdens næststørste etapeløb til Herning en vild idé til at begynde med, men efter nogle gode snakke med Lasse Zäll på Stifinderprogrammet tog han fat på opgaven. Giro d'Italia blev en kæmpe succes og en lyserød folkefest, der går over i historien, som en af de største sports-events afholdt i Danmark nogensinde.

Jørgen Krogh

Direktør for By, Erhverv og Kultur i Herning kommune

Det er 12 år siden Marianne Nørup-Nielsen, Senior Director Global IT i Xellia Pharmaceuticals, gennemførte Stifinderprogrammet. I dag bruger hun fortsat de værktøjer, hun fik med sig fra Stifinderprogrammets tre moduler... og bruger dem faktisk hver dag...

Marianne Nørup-Nielsen

Senior Director Global IT i Xellia Pharmaceuticals

Mette Bøgelund og Thomas Odgaard er partnere og direktører i Incentive, et af Nordens førende økonomiske konsulenthuse. De har sammen gennemført lederuddannelsen Stifinderprogrammet, og i dette interview fortæller de, hvordan de til daglig anvender de værktøjer de fik med sig fra de tre moduler.

Mette og thomas

partnere og direktører i Incentive

X
X