Bliv en bedre leder

Lederkursus med Stifinder

Søger du et lederkursus, der giver dig mulighed for at revidere og forfine din ledelsesstil og performance? Stifinderprogrammet henvender sig til ledere og specialister, der har ambitioner om at blive bedre til at sætte og realisere ambitiøse mål – samt lede high performance teams, der formår at udnytte deres fulde potentiale.

I Stifinder arbejder vi med transformativ læring, hvilket betyder, at vi udvikler deltagernes kompetencer inde fra og ud. Herved finder vi ind til den enkelte deltagers kernekompetencer. Formålet med kurset er at blive en bedre leder – det, ved blandt andet at udvide deltagerens egenskaber og evne til at håndtere forandring og kompleksitet.

Stifinderprogrammet består af 3 moduler, som alle indebærer områder, der skal være med til at flytte dig i dit personlige udviklingsforløb.
Du præsenteres eksempelvis for de psykologiske mekanismer, der træder i kraft, når mennesker oplever forandringsprocesser. Her vil du lære, hvordan man med en proaktiv metode kan flytte fokus fra problemer hen mod mulighederne.

På lederkurset vil du blive præsenteret for en kombination af metoder og værktøjer, som blandt andet kan hjælpe dig til at:

  • Udvide og styrke din ledelsesidentitet
  • Uddybe din forståelse af ledelse, teams og ressourcer
  • Skabe en personlig vision for din ledelse
  • Opnå et større overblik og reducere stress for dig og dine kollegaer
  • .. og meget, meget mere

Udtalelser fra stifinfindere

Som CEO i Totalkredit er det vigtigt for Pernille Sindby at gå forrest med de forandringer, hun gerne vil se i organisationen. Det viser sig både, når hun hjælper de yngre kvinder i branchen frem – eller når hun opgiver hjørnekontoret og hver dag skal finde en ny plads.

 

pernille_sindby_stifinder
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X