Employees of the Future

2-dages kursus

Få udbytte af dit fulde potentiale

Dette kursus tager udgangspunkt i stifinder-tankegangen, og er bygget op efter grundlæggende Stifinder-metoder og teori.

Forløbet fokuserer på hvordan medarbejdere kan udvikle et mindset, som er proaktivt, adaptivt og baseret på selvledelse.

Kurset er for dig, der er medarbejder, specialist eller leder, som ønsker at påvirke din egen samt organisationens fremtid inden for de overordnede rammer.

Du kan se frem til to intensive dage, der efterlader dig afklaret og forsynet med nye redskaber til at tage hånd om de udfordringer, du står overfor i din organisation.

Undervisningen tager udgangspunkt i stifinder-tankegangen: “Fremtiden er ikke noget der bare kommer. Den formes af dem, der ser den”. Du får derved træning i at tænke proaktivt – en metode, som tager udgangspunkt i dine mål for fremtiden.

Indholdet er en kombination af intensiv læring samt udvalgt teori og metoder, som også anvendes på Stifinderprogrammet.

Du arbejder med følgende temaer:

Ved kursusstart medbringer du et fagligt projekt eller en opgave, som du løbende arbejder med under forløbet. Forløbet afsluttes med at du laver en proaktiv handlingsplan, der beskriver din mulige fremtid og den udvikling, der skal påvirke dig, dit team eller din organisation i en konstruktiv og meningsfuld retning.

Med afsæt i udvalgte Stifinder-metoder og mange års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer, vil Lasse Zäll og Christer Gaardmand Zäll fra Stifinder guide dig igennem processen. Desuden bidrager Alfred Josefsen, tidligere CEO i Irma, i forhold til, hvordan du gennem menneskekundskab kan skabe unikke resultater.

Kurset er for alle interesserede med interesse for nytænkning med fokus på fremtidens ledelse og medarbejdere.

Arbejder du i en organisation, med personer der har gennemført Stifinderprogrammmet? Så kan du forvente et forbedret samarbejde samt fælles værktøjer og fælles sprog.

Det praktiske

Dato: Den 8. – 9. december 2020
Dag 1: Kl. 10.00 – 22.00
Dag 2: Kl. 08.00 – 16.00

Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

Ønsker du overnatning, bedes du selv booke og afregne med stedet.

Pris: Kr. 12.500,00 + moms, inkl. forplejning.

X
X