2-dages workshop til december 2024

MINI STIFINDER

HIGH PERFORMANCE WORKSHOP
MED LASSE ZÄLL & Arne Nielsson

Få adgang til skjulte ressourcer

Måske oplever du indimellem en forskel mellem den måde du fungerer på, og den måde du gerne vil fungere på. Samtidig har du måske oplevet, at du nogle gange klarer udfordringer på en overraskende god måde. Er det blot tilfældighedernes spil, når du lykkes på denne måde? Eller har du ubevidst fat i vigtige indre ressourcer, som du har mulighed for at trække frem, når der er noget vigtigt, du skal klare.

Denne workshop fokuserer på High Performance. Du får metoder og tid til at undersøge din måde at tænke og handle på, når du står over for vigtige udfordringer. På bare to dage får du mulighed for, at finde frem til dit personlige High Performance Mønster: Et mønster der kan trænes til at indgå i din måde at fungere på, når du står over for krævende udfordringer.

Metoderne vi bruger er ikke raketvidenskab, men logisk tænkning sat i system. Alligevel er metoderne nye for de fleste, og de har vist sig at være effektive redskaber til udvikling.

Din coach er Lasse Zäll, der i mere end 30 år har arbejdet med udvikling af High Performance med elite sportsfolk, trænere samt flere tusinde ledere og specialister især på Stifinderprogrammet. Workshoppen bygger på centrale teorier og metoder fra Stifinderprogrammet, og er for alle der er interesseret i udvikling. Ikke mindst for dig der har et ønske om at blive bedre til at klare udfordringer på dit job og privat, for dig der dyrker sport på amatør- eller eliteniveau, og for dig der arbejder i en organisation der bygger på Stifinderledelse.

Om Lasse Zäll

Lasse Zäll har arbejdet som professionel sports coach i 80´erne og 90´erne. Han var blandt andet mentaltræner for bl.a. de danske elite kano-roere Arne Nielsson og Christian Frederiksen, da de vandt adskillige medaljer ved VM og OL. Siden overførte han coach-tankerne til erhvervslivet og grundlagde virksomheden Stifinder. Her har han samlet sine erfaringer i Stifinderprogrammet og fungeret som strategisk coach for hundredvis af topledere inden for sports- og kulturlivet samt fremtrædende erhvervsfolk fra både den private og offentlige sektor.

Lasse har en helt særlig evne til at vække menneskers engagement, udfordre deres antagelser og udvikle deres lederevner med afsæt i deres personlighed. Derfor har han i årenes løb præget markante udviklingsprojekter og turn arounds i en lang række af Danmarks største virksomheder.

I løbet af workshoppen vil du arbejde med følgende tre områder:

1) Proaktiv tænkning

I løbet af workshoppen får du træning i at tænke proaktivt og udvikle en måde at tænke på, som tager udgangspunkt i dit mål for fremtiden. Det kan gøre dig fri af de forhold, som holder dig fast i din sædvanlige måde at tænke på.

2) Succesanalyse og beskrivelse af dit High Performance Mønster.

Du vil arbejde med visualisering og kortlægning af vigtige situationer i dit liv. Ved at analysere disse hændelser, kan du finde frem til de bagved liggende ressourcer som danner udgangspunkt for en beskrivelse af dit High Performance Mønster.

3) Implementering af dit Personlige High Performance Mønster

Med udgangspunkt i et vigtigt mål for fremtiden udarbejder du en handlingsplan hvor du beskriver hvordan du over tid, får dit High Performance mønster til at fungere i hverdagen.

INspiration fra Arne Nielsson

I løbet af workshoppen vil du møde Arne Nielsson, der er tidligere topatlet og verdensmester i toerkano. Arnes oplæg handler om High Performance, og om da Lasse Zäll var mentaltræner for Arne og Christian Frederiksen, som dengang førte til guld ved hele ti verdensmesterskaber samt sølv ved OL i 1992. Arne vil komme ind på, hvordan de brugte mentaltræning og de værktøjer, som du bliver præsenteret for på workshoppen, til at nå de mål, de satte sig.

Det praktiske

Dato: Den 10. – 11. december  2024.
Begge dage fra kl. 09.00 – 18.00.

Sted: Vejlsøhus, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
www.vejlsoehus.dk / info@vejlsoehus.dk / 89212121

Pris: Kr. 14.000,00 + moms inkl. frokost, kaffe, the, vand og kage. Ønsker du overnatning, bedes du selv booke og afregne med stedet.

Aldersgrænse: Min. 24 år

“Det, jeg tager med mig fra workshoppen, er stor inspiration og ny viden, som sætter mig i stand til at udvikle mit lederskab i en positiv retning. Jeg tager hjem med et sæt særdeles praktisk anvendelige værktøjer, som jeg glæder mig til at tage i brug både i mit arbejdsliv og i mit personlige liv. Jeg har aldrig i arbejdsmæssig sammenhæng hørt så inspirerende og bevægende oplæg, som jeg hørte på workshoppen i Silkeborg.”

– Merete, deltager på High Performance Workshop juni 2023.