februar, 2023

01feb11:0011:45Infomøde: Om Stifinderprogrammet (gratis)

Information

Er du nysgerrig efter at vide mere om Stifinderprogrammet?
Tilmeld dig dette gratis informationsmøde, hvor Stifinders grundlægger Lasse Zäll fortæller om Stifinderprogrammet og effekten heraf – og find ud af hvad du kan få ud af at deltage.

Lederudvikling siden 1994
I Stifinder er vi inspireret af ideen om, at fremtiden formes af den, som ser den. Vi tror på, at der altid ligger noget, der venter på at blive fundet – og ud fra den tanke, skabte Lasse Zäll Stifinderprogrammet tilbage i 1994. Stifinderprogrammet er sidenhen kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet, og i dag findes der Stifindere i mere end 800 virksomheder fordelt på 20 forskellige lande.

Ganske kort er programmet et uddannelsesforløb for ledere, og forløbet er forbundet med nye erkendelser, nye måder at håndtere kendte problemstillinger på, nye indgangsvinkler til arbejdsopgaver og evnen til at praktisere personligt lederskab.

Det er en unik oplevelse at deltage på Stifinderprogrammet, og det har vist sig igennem årene, at de fleste der tilmelder sig forløbet, gør det af den simple årsag, at de er blevet anbefalet det af en, der allerede har gennemført programmet.

Hvad får du med dig?
Dette arrangement har til formål at fortælle om Stifinderprogrammet og effekten heraf. Derudover vil du kunne opleve Lasse Zäll, som er en fantastisk historiefortæller.
Lasses energi er varm og smittende – og på denne dag vil han fortælle om Stifinderprogrammet på en måde, så du vil få en god fornemmelse af, hvad du vil kunne få ud af at deltage.

Lyder det interessant?
Så sæt et kryds i kalenderen d. 1. februar 2023 fra kl. 11.00 – 11.45:

Arrangementet er gratis og afholdes online på Zoom. Link til arrangementet modtager du på dagen.

Har du spørgsmål til arrangementet eller Stifinderprogrammet, er du altid velkommen til at kontakte os på 87316700 eller info@stifinder.com.

Vi glæder os til at se dig!

Tidspunkt

(Onsdag) 11:00 - 11:45

Tilmelding

Tilmeld dig nu for at sikre din plads

Udfyld formularen for at deltage

Tilmeld dig

Åbent for tilmeldingStadig ledige pladser

X
X