Kursus i ledelse og kommunikation

Fokus på det personlige lederskab

Søger du et anderledes men ambitiøst lederkursus? I Stifinderprogrammet arbejder vi med nye erkendelser, nye måder at håndtere kendte problemstillinger på, nye indgangsvinkler til arbejdsopgaver samt evnen til at praktisere personligt lederskab.Dette lederkursus er for dig, der fungerer godt i din rolle som leder – uanset niveau – men som også oplever begrænsninger, der forhindrer dig i at nå de mål, du har sat op. Du vil på kurset lære, hvordan du kan bruge dine ressourcer, også de skjulte, i en forandret og forbedret ledelsesform.
Lederkurset hos Stifinder består af 3 moduler, som alle har til formål at flytte dig i dit personlige udviklingsforløb:

  • Modul 1: Stifinderstrategien
  • Modul 2: High performance teams
  • Modul 3: Autentisk ledelse

I stifinderprogrammet fokuserer vi på din ledelsesidentitet. Det vil sige den professionelle identitet, der består af dine kompetencer tilegnet gennem uddannelse og erfaring. Det er den identitet og de kompetencer, vi videreudvikler og integrerer, så du får en mere personlig ledelsesstil.

Du bliver i løbet af kurset præsenteret for en kombination af metoder og værktøjer, der giver dig forståelse for og indsigt i, hvordan du kan forbedre din ledelse. Efter kurset i ledelse og kommunikation, kan du tage stifinderstrategien med hjem og anvende den på forskellige niveauer i organisationen – på projektledelse- såvel som topledelsesniveau.

Stifinderprogrammet består af tre sammenhængende moduler af 4-5 dages varighed. Forløbet veksler mellem undervisning i plenum, teams samt individuel refleksion. For at sikre dig det optimale udbytte af Stifinderprogrammet anbefaler vi, at du tager alle tre moduler inden for 8-14 måneder. 

Udtalelser fra stifinfindere

Som tidligere direktør i Private Banking Danmark i Jyske Bank, har Ivan haft gavn af Stifinderprogrammet. Kvaliteterne har været meget udbytterige i krisetider, hvor han er blevet meget bevidst om at holde fokus når han møder udfordringer.  
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X