Kursus i ledelse og kommunikation

Fokus på det personlige lederskab

Søger du et anderledes men ambitiøst lederkursus? I Stifinderprogrammet arbejder vi med nye erkendelser, nye måder at håndtere kendte problemstillinger på, nye indgangsvinkler til arbejdsopgaver samt evnen til at praktisere personligt lederskab.Dette lederkursus er for dig, der fungerer godt i din rolle som leder – uanset niveau – men som også oplever begrænsninger, der forhindrer dig i at nå de mål, du har sat op. Du vil på kurset lære, hvordan du kan bruge dine ressourcer, også de skjulte, i en forandret og forbedret ledelsesform.
Lederkurset hos Stifinder består af 3 moduler, som alle har til formål at flytte dig i dit personlige udviklingsforløb:

  • Modul 1: Stifinderstrategien
  • Modul 2: High performance teams
  • Modul 3: Autentisk ledelse

I stifinderprogrammet fokuserer vi på din ledelsesidentitet. Det vil sige den professionelle identitet, der består af dine kompetencer tilegnet gennem uddannelse og erfaring. Det er den identitet og de kompetencer, vi videreudvikler og integrerer, så du får en mere personlig ledelsesstil.

Du bliver i løbet af kurset præsenteret for en kombination af metoder og værktøjer, der giver dig forståelse for og indsigt i, hvordan du kan forbedre din ledelse. Efter kurset i ledelse og kommunikation, kan du tage stifinderstrategien med hjem og anvende den på forskellige niveauer i organisationen – på projektledelse- såvel som topledelsesniveau.

0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X