Lederkursus Herning

Lederkursus i Herning

Det at være leder på en arbejdsplads er ofte tidskrævende, da det, som leder, er din opgave at sørge for, at dine medarbejdere trives, så de kan yde deres bedste. Uanset om du har været leder i en længere periode, eller om du er spritny indenfor dit fag, så kan det dog være svært at opfinde den dybe tallerken gang på gang, når du gerne vil sørge for, at dine medarbejdere forbliver engagerede.

Lige netop derfor står vi hos Stifinderprogrammet, dit Lederkursus i Herning, klar med nogle værktøjer, som kan hjælpe dig med at udvikle dig som leder.

Forandring fryder efter et lederkursus

Med Stifinderprogrammet arbejder du ud fra egne erkendelser hen mod en udvikling, som skal gøre det mere naturligt for dig at agere som leder samt menneske. På et lederkursus i Herning vil du således blive foræret en række værktøjer, som både påvirker dig og din arbejdsplads.

Desuden vil du gennem hele kursusforløbet arbejde på at udvikle en ambitiøs plan for din fremtid som leder. I takt med at du konstant vil lære nye aspekter omkring at være leder, vil du løbende opdatere og finpudse din plan før kursets afslutning.

Udtalelser fra stifinfindere

Linda Stifinder © Jonatan Nothlev-3

For Linda Ibsen er hendes værdier en helt central del af den måde, hun er leder på. Disse værdier fandt hun frem til i 2017, da hun var på stifinderprogrammet. Her blev det tydeligt for hende at hun havde nogle overbevisninger om sig selv, som hun gerne ville ændre på. 

UD AF 5
0

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

Lederkursus – Gratis infomøde i Århus

Vil du gerne være en bedre leder? Gennem Stifinderprogrammet, som bliver struktureret ud fra dine individuelle behov, kan du få papir på, at du har udviklet dig og opnået lederkompetencer på højeste niveau. Og nu tilbyder vi gratis og uforpligtende intromøder, så du kan være sikker, før du tilmelder dig vores kursus.

Til vores infomøde om lederkursus i Århus kan du finde ud af, om programmet er noget for dig. Stifinderprogrammet afholdes ikke i Århus, men du har mulighed for først at træffe en beslutning, når du har stiftet bekendtskab med kurset.

 

 

Overvejer du et lederkursus?

Stifinderprogrammet anbefales til enhver leder, der ønsker flere værktøjer til at udvikle sit team eller sin organisation. På infomødet kan du høre mere om, hvad lederkurset præcis består af, og du vil få mulighed for at få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Med udgangspunkt i transformativ læring vil du blandt andet få skabt en vision for, hvordan du ønsker at lede, og du vil opnå en bedre forståelse for teamledelse. Hvis du er kørt fast i vante mønstre, eller hvis du ved, der er ting, du kan gøre bedre som leder, så er Stifinderprogrammet noget for dig. Kom til vores gratis infomøde i København, hvis du er klar til at opnå endnu bedre performance.