Lederkursus København

LEDERKURSUS – GRATIS INFOMØDE I KØBENHAVN

Overvejer du at forbedre dine lederevner? Gennem det skræddersyede Stifinderprogram, kan du udvikle dig og samtidig få papir på, at du har lederkompetencer på toplederniveau.

Vi holder løbende gratis infomøder i København, hvor du kan komme og finde ud af, om vores lederkursus er noget for dig. Stifinderprogrammet afholdes sjældent i København, men nu har du mulighed for at stifte bekendtskab med programmet tæt på, inden du beslutter dig for at rejse efter det.

 

Et stifinderprogram til den ambitiøse leder

Stifinderprogrammet er for dig, der allerede er erfaren leder, men som ønsker inspiration til at arbejde med ledelse på en ny måde – i dit team eller i din organisation. På infomødet i København vil du høre mere om, hvad programmet består af, og du vil have mulighed for at få svar på dine spørgsmål, inden du beslutter dig.

Enhver leder bør hele tiden overveje, om der er udviklingspotentialer, og Stifinderprogrammet hjælper dig med at kortlægge dem og giver dig nye værktøjer til at opnå endnu bedre performance i din rolle som leder. Hvis du ikke er helt sikker på, om programmet er noget for dig, kan du komme til vores gratis infomøde om lederkursus i København, hvor du finder svar på alle dine spørgsmål.

Udtalelser fra stifinfindere

Linda Stifinder © Jonatan Nothlev-3

For Linda Ibsen er hendes værdier en helt central del af den måde, hun er leder på. Disse værdier fandt hun frem til i 2017, da hun var på stifinderprogrammet. Her blev det tydeligt for hende at hun havde nogle overbevisninger om sig selv, som hun gerne ville ændre på. 

UD AF 5
0

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?