Lederkursus Silkeborg

Lederkursus i Silkeborg

Du bør aldrig holde dig tilbage for muligheden for at udvikle dig som leder. Ledelsesmæssige kompetencer hænger ikke på træerne og er derfor noget, du som leder selv skal tillære dig samt vedligeholde. Hvis du ønsker lidt hjælp på vejen, kan du dog benytte Stifinderprogrammet, der er et lederkursus i Silkeborg, som er designet til at få dig som leder til at sætte fokus på din personlige samt dine ansattes udvikling.

Stifinderprogrammet er således til for at få dig til at stille dig selv kritisk overfor:
  • Dit lederskab
  • Dine visioner for dine ansatte
  • Din måde at håndtere lederskabet på

Lederkursus med store visioner

Uanset om du befinder dig i Silkeborg og omegn eller en helt anden del af Danmark eller Sverige, så står Stifinderprogrammets lederkursus i Silkeborg til din rådighed. Over tre moduler vil du nå frem til faglige samt trivselsmæssige erkendelser samt få nogle værktøjer og ressourcer til, hvordan du kan udvikle dig som leder i en gunstig retning.

Det er aldrig for sent at lære en gammel hund nye tricks, så selvom du har mange års erfaring indenfor lederskab, er det aldrig for sent at tage dit lederskab op til revision.

Udtalelser fra stifinfindere

marie
Som ledende overlæge på Horsens Regionshospital har Marie Stokholm skabt en attraktiv udviklingskultur for de ansatte, dette har dog krævet et opgør med hierarkiet i sundhedsvæsenet. På stifinderprogrammet i 2019 fik hun mulighed for at øve sig på alle de ting, hun havde skrevet om i sin afhandling. 
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X