Lederkursus sjælland

Lederkursus på Sjælland

Det kan virke forholdsvist nemt at være leder, men at være en god leder er en helt anden snak. Dette kræver nemlig, at du har de rette værktøjer snarere fremfor den rette erfaring. Med disse værktøjer kommer erfaringen nemlig løbende, og et lederkursus på Sjælland med Stifinderprogrammet er derfor et godt sted at starte.

På kurset vil du nemlig opnå:

  • Styrkelse af din ledelses- samt menneskelige identitet
  • Øget tilpashed i rollen som leder
  • Bedre forståelse for dine medarbejdere
  • Ressourcer til at blive en bedre leder i fremtiden

forandring efter kun 14 dage

En af nøgleredskaberne ved Stifinderprogrammet er, at du allerede på Modul 1 starter på udmøntningen af en ambitiøs plan, som du arbejder frem mod at indfri. Desuden bruger du sammenlagt 14 dage på at erkende samt erfare, hvilket er med til at udvikle dig som leder på kort tid. Erkendelsen af din ledelsesstil bruges nemlig til at give lige netop dig helt konkrete redskaber til, hvordan du kan udvikle dig på en gunstig måde.

Alt du bliver lært på et lederkursus på Sjælland, vil du kunne tage med hjem til din organisation og arbejde videre på i fællesskab med dine medarbejdere.

Udtalelser fra stifinfindere

Linda Stifinder © Jonatan Nothlev-3

For Linda Ibsen er hendes værdier en helt central del af den måde, hun er leder på. Disse værdier fandt hun frem til i 2017, da hun var på stifinderprogrammet. Her blev det tydeligt for hende at hun havde nogle overbevisninger om sig selv, som hun gerne ville ændre på. 

0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X