Sådan forholder vi os til Covid-19

Tag trygt på kursus

Hos Stifinder er sikkerheden for vores kursister og undervisere en topprioritet. Vi har derfor, i samarbejde med konferencestederne, afstemt forholdene, så du kan føle dig helt tryg på kursus hos os.

I forhold til coronavirus er vi naturligvis meget opmærksomme på, at overholde de til enhver tid angivne retningslinjer for sikkerhed. Derfor tilpasser vi konstant indhold og format på vores kurser, så vi alle tager ansvar og efterlever samtlige sikkerhedsforanstaltninger. 

Kurserne foregår udendørs i så stor udstrækning som muligt, og altid med anbefalede afstand imellem hver person. Dette gælder naturligvis også ved måltider. Herudover sørger vi for god udluftning i lokalet.

Samtlige deltagere er inddelt i mindre grupper, så smitterisiko minimeres mest muligt.

Der vil være grundig rengøring af fælles kontaktpunkter flere gange om dagen. Alle deltagere bedes desuden jævnligt vaske hænder og spritte af. Til dette har vi opsat standere med sprit flere steder, så det er nemt at bruge håndsprit. Alle deltagere får herudover udleveret personlig håndsprit ved kursusstart. Desuden anvendes mundbind, når det er nødvendigt.

Er du syg eller har symptomer på sygdom, beder vi dig udskyde din deltagelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8731 6700 eller info@stifinder.com, hvis du har spørgsmål.

X
X