Kom trygt på kursus

Hos Stifinder er sikkerheden for vores kursister og undervisere en topprioritet.

Vi beskytter hinanden ved at holde afstand, og vi følger nøje sundhedsstyrelsens påbud og anbefalinger. Vi har iværksat en række tiltag, så du som kursist føler dig tryg både før, under og efter kursusafholdelse.

Undervisningen foregår i store lokaler med god afstand imellem hver stol, og vi sørger for, at det er muligt at holde passende afstand til andre kursister og underviseren.

Der er håndsprit og informationsopslag tilgængeligt ved alle lokaler, og der vil være grundig rengøring af fælles kontaktpunkter og overflader to gange om dagen.

Alle deltagere bedes desuden jævnligt vaske hænder og spritte af. Der er opsat standere med sprit flere steder, så det er nemt at spritte hænder af. Herudover får alle deltagere deres egen personlige håndsprit udleveret ved kursusstart.

Alle måltider er portionsanrettet.

 Vi regulerer deltagerantallet afhængigt af regeringens udmeldinger.

 Vi holder os løbende ajour med udviklingen omkring COVID-19, og følger altid myndighedernes anbefalinger.

Har du spørgsmål så kontakt os på info@stifinder.com eller 87316700.

Udtalelser fra stifinfindere

Som CEO i Totalkredit er det vigtigt for Pernille Sindby at gå forrest med de forandringer, hun gerne vil se i organisationen. Det viser sig både, når hun hjælper de yngre kvinder i branchen frem – eller når hun opgiver hjørnekontoret og hver dag skal finde en ny plads.

 

pernille_sindby_stifinder
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X