Lederkursus Århus

Lederkursus – Gratis infomøde i Århus

Vil du gerne være en bedre leder? Gennem Stifinderprogrammet, som bliver struktureret ud fra dine individuelle behov, kan du få papir på, at du har udviklet dig og opnået lederkompetencer på højeste niveau. Og nu tilbyder vi gratis og uforpligtende intromøder, så du kan være sikker, før du tilmelder dig vores kursus.

Til vores infomøde om lederkursus i Århus kan du finde ud af, om programmet er noget for dig. Stifinderprogrammet afholdes ikke i Århus, men du har mulighed for først at træffe en beslutning, når du har stiftet bekendtskab med kurset.

 

Overvejer du et lederkursus?

Stifinderprogrammet anbefales til enhver leder, der ønsker flere værktøjer til at udvikle sit team eller sin organisation. På infomødet kan du høre mere om, hvad lederkurset præcis består af, og du vil få mulighed for at få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Med udgangspunkt i transformativ læring vil du blandt andet få skabt en vision for, hvordan du ønsker at lede, og du vil opnå en bedre forståelse for teamledelse. Hvis du er kørt fast i vante mønstre, eller hvis du ved, der er ting, du kan gøre bedre som leder, så er Stifinderprogrammet noget for dig. Kom til vores gratis infomøde i København, hvis du er klar til at opnå endnu bedre performance.

Udtalelser fra stifinfindere

marie
Som ledende overlæge på Horsens Regionshospital har Marie Stokholm skabt en attraktiv udviklingskultur for de ansatte, dette har dog krævet et opgør med hierarkiet i sundhedsvæsenet. På stifinderprogrammet i 2019 fik hun mulighed for at øve sig på alle de ting, hun havde skrevet om i sin afhandling. 
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X