Lederkursus Midtjylland

Lederkursus i Midtjylland

Det er aldrig for sent at udvikle dig som leder, ofte kræver det bare en smule hjælp at tage det første skridt. Med Stifinderprogrammet får du, sammen med andre kompetente ledere, sparring samt værktøjer til, hvordan du på nuværende tidspunkt samt i fremtiden kan udvikle dig som leder.

Stifinderprogrammet finder du blandt andet som et lederkursus i Midtjylland, der er tiltænkt ledere og specialister, som gerne vil udforske deres ledelsesstil samt forfine denne. Målet med selve programmet er, at du ved kursets afslutning føler dig godt rustet til at gribe nye udfordringer, når det kommer til din ledelsesstil samt bringe dine nye erfaringer med ind i din virksomhed.

 Styrk din identitet som leder 

En leder skal stå stærkt, kende sine medarbejdere samt kunne varetage både jobmæssige og til tider mere personlige problemer. Alt dette vil du på et lederkursus i Midtjylland med Stifinderprogrammet få redskaber til at håndtere. Desuden vil du på kurset blive lært teknikker, som:

  • Skaber større overblik og ro på arbejdspladsen
  • Styrker din ledelsesidentitet
  • Giver dig praktiske erfaringer med transformationer af dit team samt din organisation
  • Er med til at skabe en vision for din ledelse

Udtalelser fra stifinfindere

marie
Som ledende overlæge på Horsens Regionshospital har Marie Stokholm skabt en attraktiv udviklingskultur for de ansatte, dette har dog krævet et opgør med hierarkiet i sundhedsvæsenet. På stifinderprogrammet i 2019 fik hun mulighed for at øve sig på alle de ting, hun havde skrevet om i sin afhandling. 
UD AF 5
0

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?