Lederkursus Nordjylland

Lederkursus i Nordjylland

Vil du gerne blive en bedre leder for dine medarbejdere? Så bør du kigge nærmere på Stifinderprogrammet, der blandt andet kan opleves i form af et lederkursus i Nordjylland.

Stifinderprogrammet er udviklet til at hjælpe dig som leder med at udvikle dig på en naturlig måde, så du kan blive en bedre leder. Selvom du måske har mange års erfaring med lederskab, er det nemlig aldrig for sent at udvikle dig til, hvad det vil sige at være en moderne og nutidig leder, der kan føre sit team til succes.

 

 

Udvikl kompetencer og nye kvaliteter 

I løbet af et lederkursus i Nordjylland vil du opnå erfaring samt få værktøjer til, hvordan du bedst kan hjælpe dine medarbejdere. Lige fra første modul arbejder du desuden på at skabe en ambitiøs plan for din fremtid som leder. Denne plan bygger på dine:

  • Tidligere erfaringer
  • Nye værktøjer
  • Erkendelser
  • Mål som leder

Selve programmet er bygget på princippet, at vi alle har, hvad der skal til for at blive en god leder. Dette kræver bare at vi finder de rette ressourcer frem, så vi sammen med de øvrige ansatte kan skabe ekstraordinære resultater.

Udtalelser fra stifinfindere

marie
Som ledende overlæge på Horsens Regionshospital har Marie Stokholm skabt en attraktiv udviklingskultur for de ansatte, dette har dog krævet et opgør med hierarkiet i sundhedsvæsenet. På stifinderprogrammet i 2019 fik hun mulighed for at øve sig på alle de ting, hun havde skrevet om i sin afhandling. 
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X