Lederkursus Odense

Lederkursus – Gratis infomøde i bl.a. Odense

Hvis du føler, at der er ting, du som leder kunne gøre bedre for dit team eller din organisation, bør du komme til vores gratis infomøde om lederkursus i Odense, Århus eller København. Gennem transformativ læring vil du gennem uddannelsen opleve, at du får styrket dine evner og værktøjer som leder.

På infomødet kan du høre mere om, hvad du kan forvente af Stifinderprogrammet, og du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have. Vælger du at tilmelde dig kurset, kan du se frem til at få kortlagt en vision for din ledelsesstil, opnå en bedre forståelse for teamledelse, blive bedre til at kommunikere i din lederrolle og generelt styrke og udvikle dine lederkompetencer.

Udvid dine kompetencer som leder

Det endelige mål med Stifinderprogrammet er dog, at du går derfra med en klar plan for, hvordan du opnår de resultater og den transformation i din organisation, du ønsker. Herefter vil du have de nødvendige værktøjer til at kunne føre planen ud i livet og opnå bedre performance på din arbejdsplads.

Hvilken lederidentitet har du? Og hvad kan du gøre bedre som leder? Kom til mødet i Odense og lær mere om, hvordan du kan sætte din lederstil under lup og tilegne dig lederkompetencer på toplederniveau.

De fleste af vores gratis infomøder bliver afholdt i Århus og København, men vi afholder også engang i mellem infomøder i Odense.

Udtalelser fra stifinfindere

Linda Stifinder © Jonatan Nothlev-3

For Linda Ibsen er hendes værdier en helt central del af den måde, hun er leder på. Disse værdier fandt hun frem til i 2017, da hun var på stifinderprogrammet. Her blev det tydeligt for hende at hun havde nogle overbevisninger om sig selv, som hun gerne ville ændre på. 

0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?

X
X