Ledercoaching

Ledercoaching - kursus

I Stifinder arbejder vi med ledercoaching på topledelsesniveau – både i forhold til strategi, forandringsprocesser og praktisk implementering i hverdagen og virkeligheden. Stifinderprogrammet er med andre ord et lederkursus for dig, der søger eksperters hjælp til at få organisationen, dig selv eller dine teams til at sætte og realisere ambitiøse mål.

Kurset henvender sig til erfarne ledere og specialister, der har brug for refleksion, revidering og udvikling af ledelsesstil og performance. Du vil blandt andet lære de enkelte trin til at skabe teams, der lykkes i både forretningsmæssige, økonomiske og udviklingsmæssige sammenhænge. Har du bare én gang været ledet af, eller leder du et high performance team, så ved du, hvordan man gennem konstruktiv og motiverende ledercoaching kan hjælpe andre til at se og bruge deres fulde potentiale. Netop dette, er også en vigtig del af pensum i Stifinderprogrammet.

Søger du et lederkursus, der er har ambitioner om at udvikle dine kernekompetencer inde fra og ud? I Stifinderprogrammet arbejder vi med transformativ læring, og derfor præsenteres du blandt andet for de forskellige psykologiske mekanismer, der træder i kraft, når mennesker møder forandringsprocesser – især dem, vi ikke selv har bedt om. Her vil du blive i stand til både at tænke og handle proaktivt og flytte fokus fra begrænsningerne til at se muligheder og nye veje. Du vil dermed også lære, hvordan du med den rette coaching og evne til at lytte kan hjælpe andre til at ophæve deres mentale barrierer og se mulighederne.

Udtalelser fra stifinfindere

Daniel 4x5 4
I 2017 blev Daniel Møller leder for et team af læger, som var ansvarlige for lægemiddeludvikling i Novo Nordisk. Her fik han skabt et team, der var så sammentørnet og succesfuldt, at det rygtedes i organisationen.
Jesper Hjulmand, CEO, og Andel (tidl. SEAS-NVE) har et meget tæt samarbejde med Stifinder og er over 100 stifindere i virksomheden. Stifinderprincipperne er dybt forankret i virksomhedenen og tankerne der handler om energi anvendes i stigende grad. 
Jesper Hjulmand
0
UD AF 5

Vil du vide mere om Stifinderprogrammet?